Vodič štvorkolky ušiel z miesta nehody: Po náraze odkráčal preč

26.07.2024 Žilina

Lietavská Lúčka 26. júla (TASR) - Žilinskí policajti v súvislosti s vyšetrovaním dopravnej nehody na účelovej komunikácii v Lietavskej Lúčke (okres Žilina) hľadajú prípadných svedkov, ktorí by mohli prispieť k objasneniu jej okolností. Výzvu zverejnila žilinská krajská polícia na sociálnej sieti.

Nehoda sa stala 13. júla okolo 17.15 h, pričom doposiaľ nezistený vodič viedol motorovú štvorkolku nezistenej značky, bez výrobného čísla a bez tabuliek s evidenčným číslom, po účelovej komunikácii v smere od Cementárskej na Žilinskú cestu. "Následne došlo k stretu s osobným motorovým vozidlom značky Volkswagen so žilinským evidenčným číslom, ktoré viedol vodič v opačnom smere. Neznámy vodič po dopravnej nehode motorovú štvorkolku nechal na mieste dopravnej nehody a pešo odišiel na nezistené miesto," uviedla k prípadu polícia.

Akékoľvek informácie môžu prípadní svedkovia podať polícii na telefónnom čísle 158, osobne na najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.
 

Vyberte región

mark